Onderliggende bestanden

De module onderliggende bestanden kan worden gebruikt in het hele systeem. Bijvoorbeeld een tekening bij een offerte of extra afbeeldingen bij een product.

Heeft u een Suite MKB webshop dan worden de bestanden bij het product getoond. Van de afbeeldingen wordt automatisch een miniatuur gemaakt voor een snelle laadtijd.

In combinatie met een offerte, order of factuur wordt de module onderliggende bestanden gebruikt om bijlages toe te voegen. Met het vinkje 'Bijlage' kan per bestand worden aangegeven of het automatisch moet worden meegestuurd als bijlage bij het versturen van de offerte, order of factuur.

In combinatie met de module klantenportaal kunt u per bestand met het vinkje 'Klantenportaal' aangeven of dit bestand zichtbaar is voor de klant in het klantenportaal. Handig om bijlages van bijvoorbeeld uw offerte ook in het portaal te tonen.

In combinatie met de app kunnen uw medewerkers bestanden toevoegen aan een order en andersom kunt u met het vinkje 'app' aangeven of een bestand zichtbaar mag zijn in de app. Handig voor werkinstructies of tekeningen.

Deze module zorgt voor heldere communicatie en een georganiseerde aanpak van bijlages en documenten die horen bij een bron. Alles staat op de juiste plek en kan zo snel gevonden worden. Daarnaast kunt u afbeeldingen of documenten eenvoudig delen in de webshop, met klanten of collega's.

Onderliggende bestanden


Bekijk ervaringen Aanvragen
Bespaar tijd en werk transparant door het delen van informatie in gekoppelde bestanden zoals foto's of pdf's.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met de plantenmodule en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijs
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Professionele en persoonlijke bedrijfssoftware Suite MKB voor afbouwbedrijven! Stel hier zelf je pakket samen voor schilders, stukadoors en afbouwbedrijven en krijg direct een prijsindicatie!
Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Bedrijfssoftware Suite MKB voor riekdekkers! Flexibele en Professionele bedrijfssoftware die altijd online is! Stel hier zelf uw pakket samen!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.