Pagina's

Een website bestaat onder andere uit pagina's die je vastlegt in een structuur. Op de pagina's kan je informatie plaatsen over je diensten en bedrijf. Dit kan tekst zijn of afbeeldingen, video's en meer.

Elke pagina wordt apart geindexeerd in Google en kan zo gevonden worden. Het schrijven en optimaliseren van paginateksten is dan ook een slimme manier om goed gevonden te worden.

De kracht van het systeem zit in de geïntegreerde Word editor waarmee je zelf de teksten kunt schrijven. Herkenbaar en gebruiksvriendelijk. Alle functies zoals tekstopmaak, afbeeldingen en links zijn te benaderen via de werkbalk. En natuurlijk what you see is what you get!

Door middel van pagina instellingen en pagina widgets kan je gebruik maken van standaard opmaak en indelingen zodat je snel resultaat hebt.

Pagina's
11.700000

Software » Bedrijfssoftware » Marketing


Bekijk ervaringen Aanvragen
Maak en onderhoud gemakkelijk de pagina's op je website en krijg de beste vindbaarheid en conversie.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor marketing!

Toegepast bij

Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Haantje Hoveniers
Bedrijfssoftware voor relatiebeheer, objectbeheer en facturatie van equipment leasetermijnen met Snelstart integratie.
Afinam Lease
Afinam Lease
Het hoveniersbedrijf Kok Groenvoorziening gebruikt Suite MKB. Met uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte te maken.
Kok Groenvoorziening
Kok Groenvoorziening
Become-IT heeft een webshop voor SAC gerealiseerd waardoor producten online besteld kunnen worden. Bekijk hier de ervaring!
SAC
SAC
Hoveniersbedrijf Post werkt met het bedrijfssoftware Suite MKB. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bedrijf. Met een speciale App voor de buitendienst.
Hoveniersbedrijf Post
Hoveniersbedrijf Post
Go Gebouwen Onderhoud maakt gebruik van Suite MKB. Suite MKB automatiseert alle bedrijfsprocessen waardoor tijd en kosten bespaard worden.
Go Gebouwen Onderhoud
Go Gebouwen Onderhoud
Van der Heiden maakt gebruik van slimme plansoftware Suite MKB. Van order tot factuur en met een overzichtelijk klantenportaal voor klanten.
Van der Heiden Installatietechniek
Van der Heiden Installatietechniek
Een moderne website met duidelijke foto's van de producten die zij maken en portfolio van alle projecten.
Van de Vliert Houtbewerking
Van de Vliert Houtbewerking
Voor Maxx Autobedrijf & Autoschadeherstel uit Nijkerk hebben wij een moderne mobielvriendelijke website ontworpen met heldere structuur, pakkende teksten, geïntegreerde bedrijfsfilms en fotografie door Patrick Laan.
Maxx Nijkerk
Maxx Nijkerk
Realisatie webshop met mogelijkheid tot afhalen van bestellingen en diverse betaalmethodes.
Cozy Homes
Cozy Homes
Activum Rental maakt voor de administratie van haar leasecontracten gebruik van Suite MKB Lease.
Activum Rental
Activum Rental
Moderne website voor Schipper Koel- en Electrotechniek BV uit Nijkerk, compleet met online cms editor, verticale project tabs en mobiele versie.
Schipper Koel- en Elektrotechniek BV
Schipper Koel- en Elektrotechniek BV