Planten

Speciaal voor hoveniers is de module Planten met daarin ruim 9000 planten. De database is verrijkt met vele kenmerken en foto's die gebruikt mogen worden in plantenlijsten.

In de plantenbank kan je eenvoudig zoeken op Nederlandse- of Botanische naam. Ook kan je filteren op kenmerken zoals bloeikleur en periode. Op de plantkaart zie je alle gegevens met foto's bij elkaar staan.

Om inspiratie op te doen kan je collecties bekijken van collega hoveniers, publicaties of bijvoorbeeld de Tuinen van Appeltern. Ook zelf kan je een collectie samenstellen en publiceren.

Van de planten die je kiest voor een klant maak je eenvoudig een plantenlijst met vakindeling. Deze plantenlijst koppel je aan de offerte en/of order. De plantenlijst wordt als pdf document meegestuurd als bijlage bij de offerte of order. In het pdf document staan telkens 3 planten per pagina met een plantcollage en informatie over de plant.

De plantenlijst is ook in de app opvraagbaar voor de buitendienst, bijvoorbeeld bij aanleg of onderhoud. Verder kan in de app gezocht worden in de volledige plantenbank. De nadruk ligt hier dan op snoei informatie en afbeeldingen.

In het klantenportaal komen de plantenlijsten die gekoppeld zijn aan offerte en/of orders. Er is een visuele weergave van de plantenlijst gemaakt met ook alle details van de plant en vergrotingen van de afbeeldingen.

Mijn planten is een automatische registratie van planten die ooit zijn aangeboden aan een klant. Deze lijst kan worden opgevraagd in het klantenportaal, de app en backoffice.

Al met al een prachtige module en een aanbeveling voor elke hovenier.

Planten


Bekijk ervaringen Aanvragen
Hoveniersdatabase met kenmerken en foto's van ruim 9.000 planten. Voor inspiratie, offreren, plantenlijst en bestellen.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met de plantenmodule en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijs