Plus

Plus is voor grote bedrijven met wensen op het gebied van meerdere administraties (entiteiten) of het filteren van de omgeving.

Met Plus krijg je ook toegang tot een aantal geavanceerde instellingen. Deze instellingen zijn gericht op extra functionaliteit in de diepte. Bijvoorbeeld afdeling registreren op een order en daarmee ook prijzen tonen in de app instelbaar per afdeling.

Belangrijk van Plus is ook dat je de mogelijkheid hebt om Suite MKB te koppelen aan meerdere administraties. Hierdoor kan je één Suite MKB omgeving gebruiken voor centraal relatiebeheer, productbeheer en planning en tegelijk de stromen van offertes, projecten, orders en facturen per administratie inrichten.

Plus


Bekijk ervaringen Aanvragen
Met Plus werk je operationeel samen en boek je de omzet gescheiden. Dit bespaart tijd in relatiebeheer, productbeheer en planning.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met de plantenmodule en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijs
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.