Portfolio

Presenteer je portfolio, klanten of projecten eenvoudig op je website. In de backoffice kan je de portfolio's gestructureerd invoeren en activeren. Deze worden dan getoond op je website.

Een portfolio bestaat minimaal uit een titel, omschrijving, categorie en afbeelding. Gaat het portfolio over een klant dan kan je ook de klantnaam, website, adres, logo, quote en bedrijfsinfo invoeren.

Door een adres in te vullen kunnen portfolio's ook getoond worden op de kaart. Hiervoor heb je een Google account nodig voor het tonen van de adressen op een Google Map.

Gebruik je ook de module 'Team' dan is het mogelijk om de medewerkers die gewerkt hebben aan het portfolio te koppelen. Zo maak je links aan tussen de projecten en medewerkers. Dit kan ook omgekeerd, dus bij de teamleden is zichtbaar aan welke projecten ze hebben gewerkt.

Portfolio
8.190000

Software » Bedrijfssoftware » Marketing


Bekijk ervaringen Aanvragen
Laat zien wat u in huis heeft door portfolio's, cases of projecten op uw website te tonen.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor marketing!

Toegepast bij

Hoveniersbedrijf Post werkt met het bedrijfssoftware Suite MKB. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bedrijf. Met een speciale App voor de buitendienst.
Hoveniersbedrijf Post
Hoveniersbedrijf Post
Vernieuwde responsive website voor Staalbouw Barneveld met responsive design en projecten portfolio.
Staalbouw Barneveld
Staalbouw Barneveld
Responsive website voor Bouwbedrijf Nap met blogs en projecten.
Bouwbedrijf Nap
Bouwbedrijf Nap