Portfolio

Portfolio

Presenteer uw portfolio, cases of projecten aan uw klanten. Met een template kunt u de portfolio's toevoegen en deze worden in een lijst en detailweergave getoond.

Een portfolio bestaat minimaal uit een titel, omschrijving, categorie en afbeeldingen die als diapresentatie getoond worden. Gaat het portfolio over een klant dan kunt u ook de klantnaam, website, logo, quote en reactie invoeren.

Per portfolio is het mogelijk 2 kengetallen op te geven. Bijvoorbeeld 100 koppen koffie gedronken tijdens dit project.

De portfolio's kunt u koppelen aan pagina's op uw website. Op die betreffende pagina worden de portfolio's dan ook zichtbaar.

Als u gebruik maakt van een webshop dan is het mogelijk de producten in de shop te koppelen aan het portfolio. Op deze manier maakt u koppelingen tussen de projecten die u realiseert en de producten die u verkoopt.

Heeft u de module 'contactpersonen' dan is het mogelijk om bijvoorbeeld de medewerkers die gewerkt hebben aan het portfolio te koppelen. Zo maakt u links aan tussen de projecten en uw medewerker. Dit kan ook omgekeerd, dus bij uw personeelsleden is zichtbaar aan welke projecten ze hebben gewerkt.

Portfolio
7.720000

Software » Bedrijfssoftware » Marketing


Bekijk ervaringen Aanvragen
Laat zien wat u in huis heeft door portfolio's, cases of projecten op uw website te tonen.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor een compleet websitepakket!

Toegepast bij

Responsive website voor Bouwbedrijf Nap met blogs en projecten.
Bouwbedrijf Nap
Bouwbedrijf Nap
Hoveniersbedrijf Post werkt met het bedrijfssoftware Suite MKB. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bedrijf. Met een speciale App voor de buitendienst.
Hoveniersbedrijf Post
Hoveniersbedrijf Post
Vernieuwde responsive website voor Staalbouw Barneveld met responsive design en projecten portfolio.
Staalbouw Barneveld
Staalbouw Barneveld