Betalen via incasso

Met de incasso module kunt u verkoopfacturen met de betalingsconditie 'Incasso' incasseren.

Per relatie is het mogelijk de incassomachtiging in te stellen. Deze gegevens worden gebruikt door de incasso module. Maakt u gebruik van de module abonnementen of leasecontracten dan is het mogelijk per abonnement/contract een incassomachtiging in te stellen.

Met het abonnement in het klantenportaal kan de incasso machtiging online getekend worden voor akkoord door de klant.

Betalen via incasso


Bekijk ervaringen Aanvragen
Bespaar tijd en krijg controle over betaalstromen door het incasseren van facturen.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met de plantenmodule en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijs
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Totaalautomatisering voor equipment lease bedrijven! Bespaar tijd en moeite met Suite MKB. Stel hier zelf uw pakket samen voor de automatisering!
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.