Verzamelfacturatie

Verzamelfacturatie

Met de module Verzamelfacturatie worden meerdere facturen in een sessie (groep) geplaatst. Deze manier van factureren met een sessie wordt gebruikt bij verzamelfacturatie van abonnementen, orders en transportorders.

U kunt een voorcalculatie maken van een sessie zonder dat de facturen worden aangemaakt, zo kunt u controleren wat er wordt geselecteerd als u de sessie draait.

Als de facturen zijn gemaakt kunt u acties uitvoeren op alle facturen in de sessie. Bijvoorbeeld openen, versturen en printen. Dit kan worden ingesteld via het actie systeem.

Deze module is kosteloos in combinatie met Gesprekken facturatie, Abonnement facturatie en/of Transportorder facturatie.

Verzamelfacturatie

Software » Bedrijfssoftware » Verkoop


Bekijk ervaringen Aanvragen
Eenvoudig facturen aanmaken van verwerkte orders of te factureren abonnementen binnen de opgegeven periode.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs! Stel zelf uw pakket samen en krijg direct een prijsindicatie!
Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!

Toegepast bij

Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Haantje Hoveniers
Esselink Hoveniers digitaliseert complete workflow met de Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Efficiency en tijdwinst dankzij de web-based oplossing.
Esselink Hoveniers
Esselink Hoveniers
Diemel Groenvoorzieningen
Diemel Groenvoorzieningen
Hoveniersbedrijf Bunt uit Nijkerk werkt met Suite MKB bedrijfssoftware en beveelt dit aan bij collega hoveniers.
Bunt Hoveniers
Bunt Hoveniers
INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
INlicht
Eenvoudig samenwerken met collega's en optimaal communiceren met de klant via het klantenportaal. De software van Become-IT geeft inzicht, bespaard tijd en werkt eenvoudig online.
FS Groen
FS Groen
Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Combitel Teleservice
Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
De Groot Hoveniers
Van Herp Totaal Tuindesign
Van Herp Totaal Tuindesign
Totaaloplossing voor hoveniersbedrijven. Become-IT levert software voor calculatie en facturatie. Daarnaast ondersteunen ze persoonlijk en helpen ook bij inrichting van email en onedrive.
Bast Hoveniers
Bast Hoveniers
Het gemak van een online hovenierspakket met de flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning van Become-IT zorgt dat je weer meer tijd hebt voor het werk in de tuin.
Gidding Hoveniers
Gidding Hoveniers