Verzamelfacturatie

Met de module Verzamelfacturatie worden meerdere facturen in een sessie (groep) geplaatst. Deze manier van factureren met een sessie wordt gebruikt bij verzamelfacturatie van abonnementen, orders en transportorders.

U kunt een voorcalculatie maken van een sessie zonder dat de facturen worden aangemaakt, zo kunt u controleren wat er wordt geselecteerd als u de sessie draait.

Als de facturen zijn gemaakt kunt u acties uitvoeren op alle facturen in de sessie. Bijvoorbeeld openen, versturen en printen. Dit kan worden ingesteld via het actie systeem.

Deze module is kosteloos in combinatie met Gesprekken facturatie, Abonnement facturatie en/of Transportorder facturatie.

Verzamelfacturatie

Software » Bedrijfssoftware » Verkoop


Bekijk ervaringen Aanvragen
Eenvoudig facturen aanmaken van verwerkte orders of te factureren abonnementen binnen de opgegeven periode.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Stel hier uw bedrijfssoftware pakket samen voor de zakelijke dienstverlening! Met Suite MKB automatiseert u bedrijfsprocessen en bespaart uw kosten en arbeidt!

Toegepast bij

Agrec Zelle B.V.
Agrec Zelle B.V.
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Haantje Hoveniers
Esselink Hoveniers digitaliseert complete workflow met de Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Efficiency en tijdwinst dankzij de web-based oplossing.
Esselink Hoveniers
Esselink Hoveniers
Diemel Groenvoorzieningen
Diemel Groenvoorzieningen
Hoveniersbedrijf Bunt uit Nijkerk werkt met Suite MKB bedrijfssoftware en beveelt dit aan bij collega hoveniers.
Bunt Hoveniers
Bunt Hoveniers
J.J. Messemaker Hoveniers
J.J. Messemaker Hoveniers
Bedrijfssoftware voor relatiebeheer, objectbeheer en facturatie van equipment leasetermijnen met Snelstart integratie.
Afinam Lease
Afinam Lease
Van Schaick Projectbegeleiding
Van Schaick Projectbegeleiding
INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
INlicht
Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Combitel Teleservice
Eenvoudig samenwerken met collega's en optimaal communiceren met de klant via het klantenportaal. De software van Become-IT geeft inzicht, bespaard tijd en werkt eenvoudig online.
FS Groen
FS Groen