Vragenlijsten

Maak flexibel en variabel vragenlijsten die je kunt gebruiken voor inventarisatie, kwaliteit of nazorg in je offertes en orders.

In de basis begint het met het inrichten van een vragenlijst. Bijvoorbeeld 'Intake', 'CV onderhoud' of 'Oplevering'. In de vragenlijst kunnen vervolgens een variabel aantal vragen worden ingevoerd. Elke vraag heeft een eigen soort antwoordtype. Bijvoorbeeld een datum als antwoord of een ja/nee vinkje. Ook meerkeuze antwoorden of een bestand behoort tot de mogelijkheden.

Vervolgens kunnen deze vragenlijsten worden gebruikt in een offerte of order. Op een offerte kan het gebruikt worden als intake waarmee je een totaalbeeld krijgt van de wensen van de klant en op basis daarvan goed een offerte kunt maken. Aan een order kan je bijvoorbeeld een cv onderhoud vragenlijst koppelen zodat deze in de app ingevuld kan worden door de buitendienst.

Als er verplichte vragen zijn ingesteld dan moeten deze worden ingevuld voordat de order kan worden afgesloten.

Het is mogelijk meerdere vragenlijsten te koppelen aan één offerte of order. Hierdoor kan je de vragenlijsten specifiek maken en degene koppelen die nodig zijn.

Het mooie aan het systeem is dat het volledig flexibel is, je kan het helemaal maken zoals je wilt.

Vragenlijsten
5.680000

Software » Bedrijfssoftware » Product


Bekijk ervaringen Aanvragen
Verbeter de kwaliteit van je werk door vragenlijsten te gebruiken voor intake, keuring en oplevering. Gekoppeld aan je offertes en orders.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Professionele bedrijfssoftware voor hoveniers met planten module en calculaties! Stel flexibel je eigen pakket samen voor een prijsindicatie.

De software voor hoveniers bevat verschillende modules om mee te plannen, offertes te maken, een plantenlijst.
Bekijk hier de professionele en flexibele bedrijfssoftware Suite MKB voor installateurs vanaf 3 medewerkers! Stel zelf je pakket samen en maak een demo afspraak.
Voor grondwerkers, stratenmakers en dienstverlening in infra.
Met Suite MKB voor boomverzorgers heeft u altijd een compleet overzicht van uw werkzaamheden, planningen machines. U kunt eenvoudig afspraken inplannen, taken toewijzen aan uw medewerkers en facturen opstellen en versturen.

Toegepast bij

Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
De Groot Hoveniers
Professioneel installatiebedrijf Oosterhoff Poolen uit Ermelo kiest voor de Suite MKB met ERP Planning, 2BA koppeling, Klantenportaal en App voor de installateurs.
Oosterhoff Poolen
Oosterhoff Poolen
Volledige automatisering via stapsgewijze implementatie.
Bakker TIB
Bakker TIB