Persoonlijke support bij Become-IT

Persoonlijke support bij Become-IT
29 november 2019
support vragen hulp nodig ondersteuning hulp op afstand onderhoudscontract

Klanten van Become-IT kunnen rekenen op de beste ondersteuning.  Elke werkdag van 8 tot 17 uur staan medewerkers van Become-IT voor u klaar om te helpen. In dit artikel leest u hoe ondersteuning wordt gegeven, door wie en wat onder het onderhoudscontract valt.

Hoe krijg ik ondersteuning?

Hulp van Become-IT kunt u eenvoudig krijgen via verschillende kanalen. Deze kanalen zijn: op locatie, telefonisch, via teamviewer en per mail. Verder via de helpfunctie, website of de community.
 
Ondersteuning op locatie wordt vooral gedaan bij de ingebruikname van het systeem, een consultant van Become-IT loopt dan samen met de hoofdgebruikers alle processen door. Alle functies worden besproken en daarbij proberen we zoveel mogelijk uw werkwijze in het systeem te brengen.
 

Telefonisch ondersteuning is bereikbaar op het telefoonnummer: 0341-470068. Wij hebben geen keuzemenu, u krijgt direct iemand aan de lijn. Meestal zien wij aan het nummer dat u belt en neemt uw vaste contactpersoon op.

Het is handig om Hulp op afstand te installeren, om beter geholpen te kunnen worden. Als u het TeamViewer programma heeft geinstalleerd (link) kunnen wij na toestemming meekijken op uw computer. Hierdoor kunt u de vraag beter toelichten en kunnen wij het oplossen of voordoen.

Om per e-mail support te krijgen mailt u naar support@become-it.nl. Of neem contact op via het reactieformulier op de website of de teampagina: https://www.become-it.nl/team. Onze support manager zorgt er dan voor dat het bericht bij de juiste persoon komt die de opvolging verzorgt.

Daarnaast vindt u op de website, in de help functie, in de releasenotes en in de community pagina’s met veelgestelde vragen. U kunt daar kijken voordat u contact opneemt. Er is kans dat uw vraag en het antwoord erbij staat. In de community is het ook mogelijk een vraag te stellen aan andere gebruikers van de Suite MKB.

Welke medewekers geven ondersteuning?

Alle medewerkers van Become-IT staan klaar om u te helpen!

Wanneer u telefonisch contact opneemt krijgt u Leo Kodde, Rian Aalbers, Anton Verlek of Alex Stank aan de telefoon. Dit zijn consultants. Leo houdt zich veelal bezig met demo's, inrichting en klanttevredenheid. Ook verzorgt hij de release notes. Anton geeft demo's en verzorgt de inrichting en ingebruikname op locatie. Daarnaast geeft Anton telefonische/teamviewer ondersteuning.

Rian is  technisch betrokken en verantwoordelijk voor verbeteringen en doorontwikkeling van de Suite MKB. In die rol stuurt hij het ontwikkelteam aan. Tot slot Alex, hij verzorgt de huisstijlen, lost vragen per mail op en geeft telefonische ondersteuning.

Wanneer een bepaalde functie niet werkt, kunt u worden doorverbonden naar een ontwikkelaar. Maar meestal gaat deze 2e lijns support via de mail.

Gratis support – onderhoudscontract

Een klant van Become-IT heeft recht op ondersteuning als er gebruik wordt gemaakt van de Suite MKB en er aan de betalingsverplichtingen wordt voldaan. De Suite MKB is een licentie waarvoor een bedrag per maand wordt bepaald afhankelijk van de gebruikte functies. In dit maandbedrag zit het recht op updates en ondersteuning.

In dit onderhoudscontract staat vermeldt dat u recht heeft op gebruik van onze hulp op afstand software en recht op ondersteuning (telefonisch/mail) bij storingen.

Wanneer u hulp nodig heeft bij het werken met het systeem is Become-IT coulant met uren als het gaat om kleine vragen. Zodra het meer inhoudelijk wordt of het gaat om een inrichting of training worden er werkuren geregistreerd op nacalculatie. Deze uren worden achteraf per kwartaal gefactureerd. In het Klantenportaal kunt u de werkzaamheden volgen en beoordelen.

Werkzaamheden op locatie zijn altijd op regie en worden meegenomen in de kwartaalfacturatie. 

 

De medewerkers van Become-IT helpen graag. Ze staan altijd voor u klaar en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.