Bouwbedrijf Nap


  • Responsive
  • Eenvoudig beheer projecten
  • Actualiteiten via blog module

Realisatie

Alle bouwprojecten online
Het laatste nieuws

Nieuwe website met blogs en projecten

Voor Bouwbedrijf Nap is een volledig nieuwe website gerealiseerd! De website is responsive voor pc en tablet en heeft een mobiele versie. Het ontwerp is gemaakt in de huisstijl van Nap en maakt gebruik van het hele scherm. Er wordt veel gebruik gemaakt van foto's door de vele projecten die te zien zijn.

Om het onderhoud van de site te vereenvoudigen is gebruik gemaakt van de module portfolio en blogs. De pagina's hiervan hebben altijd de zelfde lay-out en worden automatisch gesorteerd en gegroepeerd.

De homepagina wordt automatisch bijgewerkt met het nieuwste portfolio en de laatste blog, waardoor deze elke keer up-to-date is. Tegelijk met de lancering van de nieuwe website is gestart met de officiele facebookpagina waarop de nieuwe projecten en blogs onder andere gepubliceerd zullen worden.

Een prachtig resultaat dankzij een goede samenwerking tussen Melissa (ontwerp), Inge (realisatie) en de medewerkers van Nap.

Opdrachtgever

Bouwbedrijf Nap
Van oorsprong was Bouwbedrijf Nap veel actief in de agrarische sector. Maar in de jaren zijn zij actief geworden in een breed segment, van een dakkapel bij een particulier, tot het bouwen van een appartementencomplex. Daarnaast werden de agrarische roots niet vergeten. Met deze mix aan flexibiliteit hoopt Bouwbedrijf Nap op 'De Stroet' een verwachtingsvolle toekomst tegemoet te gaan.

Van deze veelzijdigheid profiteert het bedrijf. De bijna 50 personeelsleden hebben een ruime kennis van alle aspecten van het bouwbedrijf.

De kracht van Bouwbedrijf Nap is de vakbekwaamheid van onze allround vakmensen die u bijstaan in het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden.

Gebruikte producten

Software
SMKB-8100
Website
Become-IT
14,28 mnd
Website
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Suite MKB CMS maakt en onderhoud u uw website en SEO. Breidt uit met advertenties, blogs, facebook en nieuwsbrieven voor meer content mogelijkheden.
3292 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-8140
Website
Become-IT
7,14 mnd
Portfolio
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Presenteer uw portfolio, cases of projecten aan uw website bezoekers. Laat zien wat u in huis heeft!
1617 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-8150
Website
Become-IT
7,14 mnd
Blogs & nieuws
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Deel eenvoudig nieuwsberichten of schrijf eens een artikel. Dit zorgt ook nog eens voor extra zoekresultaten en landingspagina''s.
892 keer bekeken

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!

Ervaringen: Bouwbedrijf Nap