Combitel Teleservice

Suite MKB voor Combitel Teleservice

Omdat de huidige gesprekken registratie software aan vervanging toe was kwam Combitel met ons in contact.

Combitel neemt de telefoon op voor midden- en kleinbedrijven die daar zelf niet aan toe komen. Alle telefoongesprekken worden ingevoerd in het systeem en gerapporteerd aan de het bedrijf waarvoor gebeld was.

De gesprekken module is precies wat ze zochten. Eenvoudig gesprekken invoeren, voldoende ruimte voor aantekeningen en factureren met 1 druk op de knop. De klanten van Combitel krijgen op ingestelde tijden een rapportage mail met alle nieuwe berichten.

Dat Suite MKB volledig online is maakte de overstap zeer eenvoudig, er waren geen investeringen nodig in servers of werkstations. Alles werkt online via een website en de medewerkers van Combitel kunnen hierdoor ook overal werken met het systeem, ideaal!

De klantgegevens zijn geïmporteerd uit de oude database en gekoppeld aan Exact. Dus alles in 1 keer goed geregeld. Met een paar kleine verbeteringen in het systeem was Combitel binnen 1 maand over op Suite MKB.

Over de klant

Heeft u een afspraak buiten de deur maar wilt u toch bereikbaar zijn? Of wilt u ongestoord uw werk doen, maar toch op professionele wijze uw telefoon laten beantwoorden? U kunt uw telefoon met een gerust hart doorschakelen naar Combitel. Combitel is méér dan een telefoonservice: ze zijn het verlengstuk van uw organisatie.

Combitel Teleservice

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht