Portfolio De Groot Hoveniers | Become-IT B.V.

De Groot Hoveniers

API's
Calculeren
Planning

Totaalpakket voor de hovenier

Martijn was begin 2020 op zoek naar nieuwe software voor zijn hoveniersbedrijf met 25+ medewerkers. De huidige manier van werken paste niet meer bij de flexibiliteit en professionaliseren waar Martijn naar toe wilde. We kwamen elkaar tegen op de Groene Sector Vakbeurs en met een korte demo van Suite MKB online was de interesse gewekt en is een afspraak gemaakt.

In de demo op locatie hebben we zo'n beetje alles laten zien wat we konden en voor Martijn was het vrij snel duidelijk! Dit is het pakket wat toekomstbestendig is, professioneel opgezet en qua functionaliteit verder gaat dan welk pakket dan ook in de hoveniersbranche. Lovende woorden en de keuze was dan ook snel gemaakt voor deze online oplossing!

April 2020 was alles overgezet, facturatie en planning gestart. Onderhoud stond klaar voor de start van het seizoen en het hele proces van boekhouding, inkoopfacturen en koppeling met Suite MKB gedigitaliseerd. In juni is de stap gezet naar calculeren waarbij het hele proces van offerte maken, digitaal ondertekenen tot inplannen van het project en de uitvoering in gebruik is genomen.

Al met al een voorbeeldproject voor de grotere hoveniersbedrijven in Nederland.

 

TIPLees hier het artikel van Vakblad de Hovenier met De Groot Hoveniers (nov 2020).

 

Reactie Martijn:

Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien. 

Samen blijven we groeien

Martijn de Groot

Over de klant

De Groot Hoveniers is een jong, dynamisch hoveniersbedrijf. Ze hebben de groenste vingers van de regio en zijn u daarmee graag van dienst bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van uw tuin.

De Groot Hoveniers

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht

Deze oplossing is gerealiseerd door

Leo Kodde
Leo Kodde
Eigenaar