Hoveniers Arjo

Planningssoftware voor hoveniers

Bij een hoveniersbedrijf is de planning het centrale deel in het bedrijfsproces. Hoe stuur je alle voormannen en medewerkers aan en hou je overzicht over alle aanleg projecten en het onderhoud. Hoe zorg je dat de uren snel en foutloos verwerkt worden? Op die vraagstukken is de bedrijfssoftware van Become-IT de oplossing van relatiebeheer tot planning en facturatie.

Hoveniersbedrijf Arjo is gaan werken met de software van Become-IT door planningsmogelijkheden en logica van het pakket. Als je verder kijkt naar alle groeimogelijkheden die het pakket biedt is dit een investering in de toekomst. Ook de flexibele en eenvoudige aanpak waren motivaties om voor Become-IT te kiezen.

Over de klant

Hoveniers Arjo te Speuld en Garderen is in 1996 begonnen als klein en overzichtelijk hoveniersbedrijf. Door de compacte organisatie zijn ze steeds in staat geweest kwaliteit en maatwerk te leveren. Bij Arjo zijn ze er trots op dat ze de afgelopen 23 jaar een vast klantenbestand hebben opgebouwd en voor veel opdrachtgevers mooie projecten hebben mogen realiseren. Ook in de ontwikkelingen zijn ze bij Arjo niet stil blijven zitten. Sinds 2014 zijn ze ISO- en Groenkeur gecertificeerd. Hiermee wordt hun professionaliteit extra onderstreept! Door een kijkje te nemen op de website krijgt u een duidelijk beeld van de organisatie, werkwijze en de gerealiseerde projecten.

Hoveniers Arjo

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht