ROALD Tuindesign

Ervaring ROALD Tuindesign

Bij een hoveniersbedrijf is de planning het centrale deel in het bedrijfsproces. Hoe stuur je alle voormannen en medewerkers aan en hou je overzicht over alle aanleg projecten en het onderhoud. Hoe zorg je dat de uren snel en foutloos verwerkt worden? Op die vraagstukken is de 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB.

ROALD Tuindesign is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken. Ook de App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties om voor de Suite MKB te kiezen.

Wij ervaren een zeer prettige samenwerking, er wordt desgewenst snel geschakeld! Suite is zeer makkelijk en efficiënt in het gebruik!

Roald van Genderen

Over de klant

Roald Tuindesign wil tuinen maken voor mensen die van buiten houden. Een plek om echt tot rust te komen. Heldere, krachtige lijnen en details die het verschil maken, dat is de kracht van de tuinontwerpen van Roald tuindesign. Door te experimenteren met materialen, eigentijdse tuinontwerpen en een stijlvolle beplanting is de inzet steeds om er bijzondere groenprojecten van te maken met een persoonlijke touch in compositie, vormen en materialen.

Zo ontstaat een tuin die actueel is en past bij de leefomgeving, maar ook herkenbaar is als een tuin van ROALD. Een plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Want een tuin is vooral een plaats om te genieten. Een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van mijn opdrachtgevers; dat is waar Roald voor gaat. Dat komt voort uit eigen passie voor het goede buitenleven.

ROALD Tuindesign

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht