Afinam Lease

Portfolio-Afinam-Max.jpg
Max Hulsbosch
Portfolio-Afinam-Equipment.jpg
Gespecialiseerd in Landbouw-, Grondverzet- en (Intern) Transport materieel
  • Leaseobject beheer
  • SEPA leasetermijn facturatie
  • Snelstart koppeling met kostenplaatsen

Realisatie

 (Rian Aalbers)
Initi (Leo Kodde)
10+
jaar samenwerking

Administratie leasecontracten

In 2002 komt Afinam bij Become-IT met het verzoek om een oplossing te bedenken voor het registreren van equipment lease objecten en de facturatie hiervan. Vanaf dat moment start een lange samenwerking waarin het volledige proces van leaseaanvraag tot eindafrekening wordt geautomatiseerd.

Als in 2007 Rian voor Become-IT komt werken, stelt hij voor om het maatwerksysteem in de standaard Suite MKB in te passen. De Word-sjablonen die automatisch vanuit de database worden gevuld, worden geoptimaliseerd zodat allerlei documenten kunnen worden gekoppeld aan het leaseobject.

In 2013 wordt - voor de overgang naar SEPA - het incassosysteem op de schop genomen. Samen met de overgang naar een specifiek abonnementensysteem voor lease wordt het administreren van deze contracten nog eenvoudiger.

De boekhouding wordt geregeld met Snelstart, hierbij wordt elk object automatisch als kostenplaatst geregistreerd zodat kosten en opbrengsten actueel inzichtelijk zijn.

Opdrachtgever

Afinam Lease
Afinam Equipment Lease is een onafhankelijke leasemaatschappij gespecialiseerd in Landbouw-, Grondverzet- en (Intern) Transport materieel.
Naast het leasen in eigenbeheer, waarbij alle mogelijkheden worden geboden, als Financiële Lease, Netto Operationele lease, Full-Service Lease, Seizoenslease, Sale & Lease back en Vendor Lease, biedt Afinam de mogelijkheid om als broker op te treden voor alle Banken en hun Leasemaatschappijen.
<p style="text-align: center;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=TkW0JUEa_kU" target="_blank">Bekijk hier de RTL 7 bedrijfsreportage van Afinam op Youtube</a>
Afinam Lease kan door haar schaalgrootte vaak een scherper tarief bieden dan uw bank of een merkgebonden leasemaatschappij. Ook als u al een offerte heeft van een leasemaatschappij of dealer loont het de moeite om bij Afinam Lease te informeren.
Become-IT is onze vaste partner voor het leaseprogramma.
Max Hulsbosch

Kunnen we iets voor u betekenen?

Contact informatie

Portfolio: Afinam Lease