Colors@HOME

Concepts & Companies | Dienstverlening | 5 februari 2016

  • Slimme winkelzoeker
  • Webshop met configuratoren
  • Conversie optimalisatie
  • Intranet voor winkels

Realisatie

160+
aangesloten winkels
Dé interieuspecialist

Site, Shop, Dossier online én intranet

Colors@Home is dé landelijke website voor alle franchise ondernemers die zijn aangesloten bij deze formule. De website geeft informatie aan klanten die op zoek zijn naar interieurwensen.

Veelal zoeken bezoekers met de winkelzoeker een winkel in de buurt, zeker in de mobiele versie is dit erg handig en wordt dit veel gebruikt.

Door middel van Google Analytics worden alle bezoeken en aanvragen via de website gevolgd en waar nodig wordt de website hier continu op verbeterd.

De aangesloten winkels kunnen zich abonneren op een website in de stijl van de landelijke site. Hierdoor ontstaat een sterke identity van het concept.

Om de communicatie met de winkels zo soepel mogelijk te laten verlopen is het intranet ontwikkeld. Hierin kunnen de ondernemers o.a. bestellingen plaatsen bij leveranciers, het handboek raadplegen en trainingen inplannen.

Update!

In het voorjaar van 2016 is de website uitgebreid met een webshop waarin alle interieurproducten geconfigureerd en besteld kunnen worden. Zo is het mogelijk om maatwerk producten online te bestellen. Handig is dat de configuratie kan worden opgeslagen, waardoor je met de unieke code later je ontwerp kan ophalen en bestellen.

Opdrachtgever

Concepts & Companies

Colors@Home is één van de concepten van Concepts & Companies uit Harderwijk. Bij het concept zijn meer dan 150 winkels aangesloten die zich richten op interieur en wonen. Met een uitgebreid assortiment voor vloeren, verf, raamdecoratie en behang is het dé landelijke interieurspecialist!

Naast Colors@Home voert het bedrijf ook de winkelformules 'Profiel Verf & Behang', 'Voor Verf en Wonen' en 'OTAK'.

Nog nooit gehad dat we iets niet konden
Stefan Forsten

Gebruikte producten

Software
Website
Become-IT
14,– mnd
Website
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Net-Book cms maakt en onderhoud u uw pagina's en menustructuur. Met geďntegreerde Word editor is het herkenbaar en gebruiksvriendelijk.
1658 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Website
Become-IT
5,– mnd
Mobiele versie
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
De mobiele versie is een snelle versie van uw website en tegelijk aangepast aan het kleinere schermformaat.
1260 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Klantenportaal & App
Become-IT
14,– mnd
Klantenportaal
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Klantenportaal & App
Geef uw klanten op elk moment toegang tot persoonlijke gegevens en andere relevante informatie met Net-Book relatiebeheer online.
1671 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Website
Become-IT
5,– mnd
Mailing
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met de module Marketing kunt u al uw klanten indelen in mailinggroepen en vervolgens deze groepen een mailing versturen. Zo haalt u meer uit uw webshop.
795 keer bekeken
Dienstverlening
Communicatie
Software
Relatiebeheer
Become-IT
7,– mnd
Reseller
7.00

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Verkoopt u producten via resellers, denk aan winkels in een franchiseformule of agenten bij een handelsbedrijf, gebruik dan de module resellers.
616 keer bekeken
Handel
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en eventueel demonstratie van onze software. Door samen te praten over uw bedrijf en de bedrijfsprocessen kunnen we inschatten of onze software en diensten passen bij uw wensen.

Portfolio: Colors@HOME