Colors@HOME


  • Slimme winkelzoeker
  • Webshop met configuratoren
  • Conversie optimalisatie
  • Intranet voor winkels

Realisatie

aangesloten winkels
Dé interieurspecialist

Site, Shop, Klantenportaal en intranet

Colors@Home is dé landelijke website voor alle franchise ondernemers die zijn aangesloten bij deze formule. De website geeft informatie aan klanten die op zoek zijn naar interieurwensen.

Veelal zoeken bezoekers met de winkelzoeker een winkel in de buurt, zeker in de mobiele versie is dit erg handig en wordt dit veel gebruikt.

Door middel van Google Analytics worden alle bezoeken en aanvragen via de website gevolgd en waar nodig wordt de website hier continu op verbeterd.

De aangesloten winkels kunnen zich abonneren op een website in de stijl van de landelijke site. Hierdoor ontstaat een sterke identity van het concept.

Om de communicatie met de winkels zo soepel mogelijk te laten verlopen is het intranet ontwikkeld. Hierin kunnen de ondernemers o.a. bestellingen plaatsen bij leveranciers, het handboek raadplegen en trainingen inplannen.

Update!

In het voorjaar van 2016 is de website uitgebreid met een webshop waarin alle interieurproducten geconfigureerd en besteld kunnen worden. Zo is het mogelijk om maatwerk producten online te bestellen. Handig is dat de configuratie kan worden opgeslagen, waardoor je met de unieke code later je ontwerp kan ophalen en bestellen.

Opdrachtgever

Concepts & Companies
Colors@Home is één van de concepten van Concepts & Companies uit Harderwijk. Bij het concept zijn meer dan 150 winkels aangesloten die zich richten op interieur en wonen. Met een uitgebreid assortiment voor vloeren, verf, raamdecoratie en behang is het dé landelijke interieurspecialist!

Naast Colors@Home voert het bedrijf ook de winkelformules 'Profiel Verf & Behang', 'Voor Verf en Wonen' en 'OTAK'.
Nog nooit gehad dat we iets niet konden
Rob van Prooijen

Gebruikte producten

Software
SMKB-8100
Website
Become-IT
14,28 mnd
Website
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Suite MKB CMS maakt en onderhoud u uw website en SEO. Breidt uit met advertenties, blogs, facebook en nieuwsbrieven voor meer content mogelijkheden.
3291 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-3300
Relatiebeheer
Become-IT
14,28 mnd
Klantenportaal
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Verbeter de service en relatie met klanten en bespaar tijd en geld door de papierloze communicatie en online betaalmogelijkheden.
3669 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-8180
Website
Become-IT
7,14 mnd
Nieuwsbrieven
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Verzamel emailadressen gecategoriseerd in ontvangerslijsten en verstuur deze periodiek een nieuwsbrief. Inmporteren, en in-uitschrijven is geregeld.
2045 keer bekeken
Dienstverlening
Communicatie
Software
SMKB-3400
Relatiebeheer
Become-IT
7,14 mnd
Resellers
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Verkoop producten via resellers en koppel klanten, abonnementen, orders en facturen. Communiceer via het intranet en vergroot zo uw afzet.
1898 keer bekeken
Handel
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!

Ervaringen: Colors@HOME