Portfolio Colors@HOME | Become-IT B.V.

Colors@HOME

Slimme winkelzoeker
Webshop met configuratoren
Conversie optimalisatie
Intranet voor winkels

Site, Shop, Klantenportaal en intranet

Colors@Home is dé landelijke website voor alle franchise ondernemers die zijn aangesloten bij deze formule. De website geeft informatie aan klanten die op zoek zijn naar interieurwensen.

Veelal zoeken bezoekers met de winkelzoeker een winkel in de buurt, zeker in de mobiele versie is dit erg handig en wordt dit veel gebruikt.

Door middel van Google Analytics worden alle bezoeken en aanvragen via de website gevolgd en waar nodig wordt de website hier continu op verbeterd.

De aangesloten winkels kunnen zich abonneren op een website in de stijl van de landelijke site. Hierdoor ontstaat een sterke identity van het concept.

Om de communicatie met de winkels zo soepel mogelijk te laten verlopen is het intranet ontwikkeld. Hierin kunnen de ondernemers o.a. bestellingen plaatsen bij leveranciers, het handboek raadplegen en trainingen inplannen.

Update!

In het voorjaar van 2016 is de website uitgebreid met een webshop waarin alle interieurproducten geconfigureerd en besteld kunnen worden. Zo is het mogelijk om maatwerk producten online te bestellen. Handig is dat de configuratie kan worden opgeslagen, waardoor je met de unieke code later je ontwerp kan ophalen en bestellen.

Bekijk de oplossing

Nog nooit gehad dat we iets niet konden

Rob van Prooijen

Over de klant

Colors@Home is één van de concepten van Concepts & Companies uit Harderwijk. Bij het concept zijn meer dan 150 winkels aangesloten die zich richten op interieur en wonen. Met een uitgebreid assortiment voor vloeren, verf, raamdecoratie en behang is het dé landelijke interieurspecialist!

Naast Colors@Home voert het bedrijf ook de winkelformules 'Profiel Verf & Behang', 'Voor Verf en Wonen' en 'OTAK'.

Concepts & Companies

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht

Deze oplossing is gerealiseerd door

Leo Kodde
Leo Kodde
Eigenaar
Willem den Hertog
Willem den Hertog
Senior Developer