Portfolio Elders Metaal | Become-IT B.V.

Elders Metaal

Flexibele functies
Handige calculator ontwikkeld
Uren schrijven via de App

Ervaring Elders Metaal

In januari 2019 spraken we Martijn Elders voor het eerst. Hij was getipt door Buytengewoon dat de Suite MKB ook wel iets voor zijn constructiebedrijf kon zijn. Bij het familiebedrijf uit Heeten staat vertrouwen, kwaliteit en vakmanschap centraal en ligt de focus op maatwerk (metaal)producten leveren voor een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Om die doelen te bereiken is software essentieel als je denkt aan calculaties maken, het proces optimaliseren en actueel inzicht in uren en marge. In het huidige pakket werkten zaken omslachtig waardoor er verder werd gekeken. De pragmatische aanpak van Become-IT en de flexibiliteit van de functies in de Suite MKB sprak Martijn erg aan. Reden genoeg om te kiezen voor elkaar.

Gestart is met het opzetten van het artikelbestand en het overzetten van alle relaties. Verder volgde de inrichting en koppeling met boekhouding en scan & herken oplossing voor de inkoopfacturen.

Specifiek voor de constructiebranche is het werken met oppervlaktes. Hiervoor is in v10 een calculator gemaakt waardoor op bijvoorbeeld de orderregel de lengte en breedte kan worden ingevuld. Het urenschrijven in de werkplaats en het plannen op basis van de leverdatum zijn nog zaken om te optimaliseren. Er wordt nu gewerkt met uren schrijven via de App. De wens is om hiervoor een specifiek werkplaats urenregistratie scherm te ontwikkelen met touch.

Een mooie samenwerking waarin Elders Metaal efficiënt en online kan werken en wij de Suite MKB kunnen doorontwikkelen. Samen met Martijn optimaliseren we de bedrijfsprocessen in een constructiebedrijf zodat er tijd is voor het échte (las)werk!

Over de klant

Al sinds 1902 is Elders Metaal een familiebedrijf met een hart van staal. Elders Metaal levert maatwerk metaalproducten tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Vertrouwen, kwaliteit en vakmanschap zijn voor Elders Metaal drie belangrijke pijlers. Mede hierdoor heeft Elders Metaal sinds jaar en dag – gedurende vier generaties – goed weten te ontwikkelen.

Elders Metaal

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht

Deze oplossing is gerealiseerd door

Anton Verlek
Anton Verlek
Teamleider Verkoop
Leo Kodde
Leo Kodde
Eigenaar