Portfolio Hoogendoorn Houten | Become-IT B.V.
Portfolio Hoogendoorn Houten | Become-IT B.V.
Portfolio Hoogendoorn Houten | Become-IT B.V.

Hoogendoorn Houten

Uitgebreide merken-database
Professionele fotografie
Occasions gekoppeld aan Agro IT

Landbouwmechanisatie

De website van Hoogendoorn Houten was toe aan een grote update. Het ontwerp uit 2011 voldeed niet meer aan de wensen en eisen.

Gestart is met het maken van 5 professionele foto's door onze huisfotograaf Patrick Laan. Deze foto's vormen de basis van het ontwerp en geven een indruk van de professionaliteit en veelzijdigheid van het bedrijf.

Vervolgens is de website door Melissa ontworpen en door Willem gemaakt. De homepage, het leveringsprogramma en de occasions zijn ontworpen in één herkenbare stijl en voorzien van veel beeld. Uiteraard is ook aan de mobiele versie gedacht en SEO optimalisatie.

De nieuwe website heeft een groot aanbod van tweede hands tractoren en machines. Via de logische categorie indeling en handige zoekfunctie zijn deze snel te vinden. Slimme toevoeging is het interactief koppelen van de occasions aan het leveringsprogramma. Bij een merk in dit programma worden automatisch occasions van dit merk getoond. De occasions worden geïmporteerd uit Agro IT.

Speciaal voor Hoogendoorn Houten is een merken-database met productgroepen en product-pdf's ontwikkeld. Via de beheerderslogin kan Hoogendoorn zelf het volledige leveringsprogramma invoeren en hiermee automatisch alle pagina's op de website bijwerken.

Bij elk merk, merkgroep, occassion of algemene pagina wordt een contactformulier getoond die automatisch wordt aangepast. Zo weet Hoogendoorn waar het om gaat als een klant een vraag of interesse heeft.

De website is full-width ingericht waardoor het een moderne uitstraling heeft. Ook is er een mobiele versie ingericht. Deze is smaller, touch-vriendelijk en de foto's zijn full-width. Zo is de website ook op mobiel goed te lezen en gebruiken. 

Bekijk de oplossing

De website heeft weer een frisse look en is het visitekaartje van ons bedrijf!

Danny Copier

Over de klant

Hoogendoorn Houten heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van landbouwmechanisatie, tuin- & parkmachines, constructie en stalinrichting. Vanuit een mooie en ruime locatie in het centraal gelegen Houten leveren 17 toegewijde medewerkers een veelzijdig productenpakket van nieuwe en gebruikte machines, onderdelen en vakkundige service.

Goed opgeleide technici hebben de beschikking over een ruim assortiment reserveonderdelen in het magazijn en bieden onderhoud en service in de ruime werkplaatsen of op de locatie van de klant. Naast het dealerschap van New Holland is een groot assortiment machines van Europese fabrikanten in het leveringsprogramma opgenomen.

Hoogendoorn Houten

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht