Hoogendoorn Houten


Pand van Hoogendoorn in Houten

Tractoren van Hoogendoorn

Danny, Bart en Willem bij oplevering van de nieuwe website tijdens de voorjaarsshow
  • Uitgebreide merken-database
  • Professionele fotografie
  • Occasions gekoppeld aan Agro IT

Realisatie

Merken
Interactieve occasions

Landbouwmechanisatie

De website van Hoogendoorn Houten was toe aan een grote update. Het ontwerp uit 2011 voldeed niet meer aan de wensen en eisen.

Gestart is met het maken van 5 professionele foto's door onze huisfotograaf Patrick Laan. Deze foto's vormen de basis van het ontwerp en geven een indruk van de professionaliteit en veelzijdigheid van het bedrijf.

Vervolgens is de website door Melissa ontworpen en door Willem gemaakt. De homepage, het leveringsprogramma en de occasions zijn ontworpen in één herkenbare stijl en voorzien van veel beeld. Uiteraard is ook aan de mobiele versie gedacht en SEO optimalisatie.

De nieuwe website heeft een groot aanbod van tweede hands tractoren en machines. Via de logische categorie indeling en handige zoekfunctie zijn deze snel te vinden. Slimme toevoeging is het interactief koppelen van de occasions aan het leveringsprogramma. Bij een merk in dit programma worden automatisch occasions van dit merk getoond. De occasions worden geïmporteerd uit Agro IT.

Speciaal voor Hoogendoorn Houten is een merken-database met productgroepen en product-pdf's ontwikkeld. Via de beheerderslogin kan Hoogendoorn zelf het volledige leveringsprogramma invoeren en hiermee automatisch alle pagina's op de website bijwerken.

Bij elk merk, merkgroep, occassion of algemene pagina wordt een contactformulier getoond die automatisch wordt aangepast. Zo weet Hoogendoorn waar het om gaat als een klant een vraag of interesse heeft.

De website is full-width ingericht waardoor het een moderne uitstraling heeft. Ook is er een mobiele versie ingericht. Deze is smaller, touch-vriendelijk en de foto's zijn full-width. Zo is de website ook op mobiel goed te lezen en gebruiken. 

Opdrachtgever

Hoogendoorn Houten
Hoogendoorn Houten heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van landbouwmechanisatie, tuin- & parkmachines, constructie en stalinrichting. Vanuit een mooie en ruime locatie in het centraal gelegen Houten leveren 17 toegewijde medewerkers een veelzijdig productenpakket van nieuwe en gebruikte machines, onderdelen en vakkundige service.

Goed opgeleide technici hebben de beschikking over een ruim assortiment reserveonderdelen in het magazijn en bieden onderhoud en service in de ruime werkplaatsen of op de locatie van de klant. Naast het dealerschap van New Holland is een groot assortiment machines van Europese fabrikanten in het leveringsprogramma opgenomen.
De website heeft weer een frisse look en is het visitekaartje van ons bedrijf!
Danny Copier

Gebruikte producten

Software
SMKB-1000
Framework
Become-IT
10,20 mnd
Framework
10.200000

Software » Bedrijfssoftware » Framework
Het framework is de basis van de Suite MKB bedrijfssoftware, essentieel voor alle standaard functies en de basis voor maatwerk.
3498 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Software
SMKB-8100
Website
Become-IT
14,28 mnd
Website
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Maak en onderhoud gemakkelijk uw website en krijg de beste zoekresultaten in Google met het Suite MKB CMS systeem.
3475 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-7000
Verkoop
Become-IT
14,28 mnd
Webshop
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Verkoop
Verhoog uw omzet met online presentatie en verkoop van uw producten. Beheer eenvoudig de webshop en de afhandeling van orders.
3647 keer bekeken
Handel
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!

Ervaringen: Hoogendoorn Houten