Levend Water  • Online lesmethode
  • Touchfriendly voor Digibords
  • Persoonlijke login per leerkracht

Realisatie

Voor de hele basisschool
40
hoofdstukken voor het hele jaar

Digitale lesmethode

Levend Water is een module om bijbellessen te geven aan kinderen op de basisschool. Dit is begonnen met een werk- en handboek. Met de vernieuwde manier van lesgeven is het digibord erg belangrijk. Daarom is het Levend Water Digibord ontwikkeld.

Via de site kan elke leerkracht inloggen op het Levend Water Digibord. Hier kunnen ze alle lesstof terugvinden, die ze kunnen gebruiken. Dit is dezelfde lesstof uit het werk- en handboek, aangevuld met extra materiaal. Door middel van duidelijke knoppen en een vaste structuur is het eenvoudig om te leren werken met het Levend Water Digibord. Ook is het mogelijk om materiaal van andere lessen toe te voegen aan een bestaande les. Zo kan je een les zelf vormgeven of teruggrijpen op een eerdere les. 

Bekijk hier de video over Levend Water, waarin leerlingen en leerkrachten vertellen over het Digibord.

Leerkrachten die het digibord gebruiken vinden 'het prettig dat alles digitaal makkelijk te vinden is' en dat 'het Levend Water Digibord echt meerwaarde' heeft.

Opdrachtgever

VIAA
Viaa is een hogeschool met een uitgesproken karakter. Dat komt doordat ze grote waarde hechten aan kwalitatief goed onderwijs, advies en onderzoek. Op Viaa leven en werken ze vanuit de Bijbel. De zeven opleidingen die Viaa biedt zijn hier ook op gebaseerd. Slogan van Viaa is dan ook: 'Als je gelooft in je werk!'.
We zijn geen makkelijke klant!
Pieter Jaap Idema

Gebruikte producten

Software
SMKB-1000
Framework
Become-IT
10,20 mnd
Framework
10.200000

Software » Bedrijfssoftware » Framework
Online ontwikkelplatform voor bedrijfssoftware met mogelijkheid tot activeren standaard Suite MKB modules en/of ontwikkelen van maatwerk.
3228 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Software
SMKB-8100
Website
Become-IT
14,28 mnd
Website
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Suite MKB CMS maakt en onderhoud u uw website en SEO. Breidt uit met advertenties, blogs, facebook en nieuwsbrieven voor meer content mogelijkheden.
3291 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-3300
Relatiebeheer
Become-IT
14,28 mnd
Klantenportaal
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer
Verbeter de service en relatie met klanten en bespaar tijd en geld door de papierloze communicatie en online betaalmogelijkheden.
3669 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
SMKB-7000
Verkoop
Become-IT
14,28 mnd
Webshop
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Verkoop
De module shop is een catalogus en webshop systeem dat geschikt is voor bedrijven die producten willen presenteren en/of aanbieden via internet.
3464 keer bekeken
Handel
Communicatie
Software
SMKB-8180
Website
Become-IT
7,14 mnd
Nieuwsbrieven
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Verzamel emailadressen gecategoriseerd in ontvangerslijsten en verstuur deze periodiek een nieuwsbrief. Inmporteren, en in-uitschrijven is geregeld.
2045 keer bekeken
Dienstverlening
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!

Ervaringen: Levend Water