Portfolio PCDatasystems | Become-IT B.V.
Portfolio PCDatasystems | Become-IT B.V.

PCDatasystems

On-premise serverbeheer & managed werkplek
Veilig back-upsysteem
Ontwerp logo
CMS

Technische ondersteuning

Voor PCDatasystems verzorgt Become-IT de technische ondersteuning. Dat houdt in dat de server en het netwerk wordt onderhouden, waardoor het systeem altijd actief blijft.

Er kan op afstand ingelogd worden zodat de medewerkers van PCDatasystems overal bij hun werkplek kunnen. Via het online back-upsysteem wordt alles veilig opgeslagen, zodat de belangrijke informatie die PCD gebruikt, niet verloren gaat. 

Met Rian als vast contactpersoon, kan er snel en effectief geholpen worden, waar dat nodig is.

In samenwerking met Melissa is het logo ontworpen. Ook is er een duidelijke website voor PCDatasystems gemaakt en wordt deze onderhouden met het cms systeem van Suite MKB.

Omdat PCD actief is in de zorg werken we samen met een verwerkersovereenkomst inzake de AVG wetgeving.

In het magazine Stad in Bedrijf praten Paul Schouten en Carla Lamare met Rian en Simon over hun samenwerking tijdens het PCD maatwerk project. Lees het artikel hier: https://www.become-it.nl/blog/maatwerk-suite-mkb-voor-pc-datasystems/35/

De samenwerking is prettig, persoonlijk en professioneel.

Carla Lamare

Over de klant

Werkt u als vrijgevestigde psycholoog? Werkt u met volwassenen, kinderen en/of jeugd? Dan hebben wij de oplossing om de geleverde zorg te declareren bij de verzekeraars, gemeenten of bij de cliënt zelf. Wilt u zorgeloos behandelingen registreren en declareren voor volwassenen, kinderen en jeugd? Kies dan voor PC Datasystems!

PCD

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht