PCDatasystems


PCD is de ontwikkelaar van h

PCD maakt gebruik van de On-premise werkplek
  • On-premise serverbeheer & managed werkplek
  • Veilig back-upsysteem
  • Ontwerp logo
  • CMS

Realisatie

Ondersteuning en onderhoud op maat

Technische ondersteuning

Voor PCDatasystems verzorgt Become-IT de technische ondersteuning. Dat houdt in dat de server en het netwerk wordt onderhouden, waardoor het systeem altijd actief blijft.

Er kan op afstand ingelogd worden zodat de medewerkers van PCDatasystems overal bij hun werkplek kunnen. Via het online back-upsysteem wordt alles veilig opgeslagen, zodat de belangrijke informatie die PCD gebruikt, niet verloren gaat. 

Met Rian als vast contactpersoon, kan er snel en effectief geholpen worden, waar dat nodig is.

In samenwerking met Melissa is het logo ontworpen. Ook is er een duidelijke website voor PCDatasystems gemaakt en wordt deze onderhouden met het cms systeem van Suite MKB.

Omdat PCD actief is in de zorg werken we samen met een verwerkersovereenkomst inzake de AVG wetgeving.

Opdrachtgever

PCD
Werkt u als vrijgevestigde psycholoog? Werkt u met volwassenen, kinderen en/of jeugd? Dan hebben wij de oplossing om de geleverde zorg te declareren bij de verzekeraars, gemeenten of bij de cliënt zelf. Wilt u zorgeloos behandelingen registreren en declareren voor volwassenen, kinderen en jeugd? Kies dan voor PC Datasystems!
De samenwerking is prettig, persoonlijk en professioneel.
Carla Lamare

Gebruikte producten

Software
SMKB-8100
Website
Become-IT
14,28 mnd
Website
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Suite MKB CMS maakt en onderhoud u uw website en SEO. Breidt uit met advertenties, blogs, facebook en nieuwsbrieven voor meer content mogelijkheden.
3291 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!

Ervaringen: PCDatasystems