Satter Hoveniers

  • Hoveniers App
  • Klantenportaal
  • Jaarurenmodel
  • Onderhoudscontracten

Realisatie

Veilig in de Cloud
15
App gebruikers

Het verhaal van Satter Hoveniers

Als je wilt werken aan je bedrijf, aandacht én energie wilt steken in je mensen en klanten, is dit een fantastische oplossing voor de processen. Werk niet alleen in je bedrijf, werk ook aan je bedrijf!

We werkten al veel digitaal, maar alles zat in een ander programma. En om het overzicht te houden was elke keer een hele uitdaging. Met Suite MKB valt alles op z’n plek. De informatie die we in de loop der jaren hebben verzameld, kunnen we kwijt in één pakket. Het delen met collega’s en klanten is makkelijk en je kunt eenvoudig kiezen wat je wel en niet wilt delen. Het pakket is logisch opgebouwd, je werkt altijd van links naar rechts en dat zorgt voor een prettige structuur.

Het relatiebeheer, de offertes, de orders en het doorzetten naar de hoveniers in de app, het is een gestroomlijnd geheel. Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, kan eenvoudig alles worden gefactureerd naar de klant. Ook voor de klant is het mooi overzichtelijk, in hun eigen klantenportaal hebben ze inzage in de abonnementen die lopen, de offertes die zijn uitgebracht en kunnen ze de facturen terugvinden.

"Omdat je alles kwijt kunt in het programma, is je hoofd leeg!"

Je hoeft het allemaal niet meer te ‘onthouden’ maar je kunt het loslaten. Daardoor is er meer ruimte gekomen om andere zaken op te pakken, heerlijk!

De ondersteuning vanuit Become IT is echt heel goed verzorgd. Zodra we ergens niet uitkomen, kijken ze mee en lossen ze zaken snel en vakkundig op. Anton Verlek is onze vaste contactpersoon en is heel klantgericht, onze complimenten!

Team Satter Hoveniers

Opdrachtgever

Satter hoveniersbedrijf
Satter Hoveniersbedrijf biedt vakmanschap in zowel aanleg als onderhoud. Zij richt zich voornamelijk op de groenere tuinen. Tuinen waar planten de kans krijgen om volwassen te worden, de bodem optimaal is en dieren zich er thuis voelen. Tuinen die letterlijk de kans krijgen om te groeien. De klimaatverandering raakt ons allemaal, daarom kiezen ze bewuster voor de groenere tuinen, want groen verbindt!
Binnen het team is er veel ruimte om zich te specialiseren in ontwerp, aanleg, beplanting en onderhoud van tuinen. Hun motto is ‘niemand is zo goed al wij allemaal bij elkaar’!
Niets is zo goed, als alles bij elkaar in één pakket!!
Jeroen Satter

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het lezen van dit verhaal of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!

Ervaringen: Satter Hoveniers