Satter Hoveniers

Hoveniers App
Klantenportaal
Jaarurenmodel
Onderhoudscontracten

Het verhaal van Satter Hoveniers

Als je wilt werken aan je bedrijf, aandacht én energie wilt steken in je mensen en klanten, is dit een fantastische oplossing voor de processen. Werk niet alleen in je bedrijf, werk ook aan je bedrijf!

We werkten al veel digitaal, maar alles zat in een ander programma. En om het overzicht te houden was elke keer een hele uitdaging. Met Suite MKB valt alles op z’n plek. De informatie die we in de loop der jaren hebben verzameld, kunnen we kwijt in één pakket. Het delen met collega’s en klanten is makkelijk en je kunt eenvoudig kiezen wat je wel en niet wilt delen. Het pakket is logisch opgebouwd, je werkt altijd van links naar rechts en dat zorgt voor een prettige structuur.

Het relatiebeheer, de offertes, de orders en het doorzetten naar de hoveniers in de app, het is een gestroomlijnd geheel. Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, kan eenvoudig alles worden gefactureerd naar de klant. Ook voor de klant is het mooi overzichtelijk, in hun eigen klantenportaal hebben ze inzage in de abonnementen die lopen, de offertes die zijn uitgebracht en kunnen ze de facturen terugvinden.

"Omdat je alles kwijt kunt in het programma, is je hoofd leeg!"

Je hoeft het allemaal niet meer te ‘onthouden’ maar je kunt het loslaten. Daardoor is er meer ruimte gekomen om andere zaken op te pakken, heerlijk!

De ondersteuning vanuit Become IT is echt heel goed verzorgd. Zodra we ergens niet uitkomen, kijken ze mee en lossen ze zaken snel en vakkundig op. Anton Verlek is onze vaste contactpersoon en is heel klantgericht, onze complimenten!

Team Satter Hoveniers

In het tijdschrift Vakblad de Hovenier verteld Jeroen Satter over zijn ervaring met de Suite MKB. Lees het artikel hier: https://www.become-it.nl/blog/suite-mkb-is-de-smeerolie-van-de-processen-van-satter-hoveniers/34/

Niets is zo goed, alles bij elkaar in één pakket!!

Jeroen Satter

Over de klant

Satter Hoveniersbedrijf biedt vakmanschap in zowel aanleg als onderhoud. Zij richt zich voornamelijk op de groenere tuinen. Tuinen waar planten de kans krijgen om volwassen te worden, de bodem optimaal is en dieren zich er thuis voelen. Tuinen die letterlijk de kans krijgen om te groeien. De klimaatverandering raakt ons allemaal, daarom kiezen ze bewuster voor de groenere tuinen, want groen verbindt!
Binnen het team is er veel ruimte om zich te specialiseren in ontwerp, aanleg, beplanting en onderhoud van tuinen. Hun motto is ‘niemand is zo goed al wij allemaal bij elkaar’!

Satter hoveniersbedrijf

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht

Deze oplossing is gerealiseerd door

Leo Kodde
Leo Kodde
Eigenaar
Anton Verlek
Anton Verlek
Teamleider Verkoop