Portfolio Van Buuren Schildersbedrijf B.V. | Become-IT B.V.
Portfolio Van Buuren Schildersbedrijf B.V. | Become-IT B.V.
Portfolio Van Buuren Schildersbedrijf B.V. | Become-IT B.V.

Van Buuren Schildersbedrijf B.V.

App gestuurd werken
100% Papierloos
Snelle facturatie

Urenverantwoording met app

Voor het verbeteren van het overzicht en het stroomlijnen van de planning is Arie van Buuren, eigenaar van Van Buuren Schildersbedrijf in 2016 overgestapt op Suite MKB.

Voor het aansturen van de schilders is gekozen voor de app. De planner kan op kantoor de schilders aansturen, die zelf via de app hun geplande werkzaamheden kunnen zien. Overal kunnen de schilders makkelijk hun uren boeken, zodat urenbriefjes overbodig zijn geworden.

De projectleider heeft overzicht over de lopende projecten en kan snel factureren. Met de app kan de projectleider alle klantgegevens inzien, orders bekijken en toevoegen. Met het speciale 'manager' recht kan hij de uren van alle schilders in de app zien en bewerken.

Via het klantenportaal is het voor de klant mogelijk om de voortgang en kosten van het project bij te houden. Zo staat niemand voor verrassingen. De geïntegreerde SnelStart koppeling maakt het bedrijfsproces efficiënt van A-Z.

 

Lees hier het nieuwsbericht 'Schildersbedrijf van Buuren 5 jaar klant': https://www.become-it.nl/actueel/schildersbedrijf-van-buuren-5-jaar-klant/44/

Dit plan en uitgedachte strategie geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Arie van Buuren

Over de klant

Van Buuren Schilders is een begrip in Ermelo en omstreken. Al 40 jaar ondersteunen ze particulieren, instellingen, bedrijven en bouwers bij al het binnen en buiten schilderwerk, behangwerkzaamheden en het spuiten van meubels, keukens en deuren.

Van Buuren Schildersbedrijf B.V.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht