Actueel

Nieuws
Kennissessies Suite MKB
25-09-2020

Kennissessies Suite MKB

Ivm Corona kunnen de geplande kennissessies helaas niet doorgaan. Become-IT gaat vanaf oktober maandelijks kennissessies over Suite MKB organiseren voor bedrijven en klanten. De gratis sessies worden elke 1e donderdag van de maand gehouden op de locatie Wellantcollege in Houten. Met de kennissessies wil Become-IT een veilige en inspirerende plek bieden voor een demo of training. De sessies zijn in de ochtend bedoeld voor geïnteresseerde bedrijven die graag de mogelijkheden van de Suite MKB willen zien en meer willen weten over de opstartfase. Voor alle bedrijven die langskomen hebben we een presentje. Het middagprogramma is exclusief voor bestaande klanten. Deze training met veel ruimte voor specifieke vragen gaat de diepte in. Ook zullen we hier alle nieuwe ontwikkelingen bespreken. Per klant kunnen maximaal 2 medewerkers zich aanmelden, advies is om laptop of tablet mee te nemen. Tussen 12.00 en 13.00 is er een lunch waar aanwezigen gebruik van kunnen maken. Deze wisseling van het ochtend naar het middagprogramma is een mooie gelegenheid voor geïnteresseerde bedrijven om in contact te komen met bestaande gebruikers. Deelname aan de lunch svp opgeven bij het aanmelden. Bekijk hier de aankondiging van eigenaar Leo Kodde In dit nieuwsbericht praktische informatie over het programma en hoe je kunt aanmelden. Programma Onderdeel: Voor: Tijden: Door: Demo's en uitleg over het starten met Suite MKB Bedrijven met interesse 09.00 - 12.00 Leo  Lunch Aanwezigen 12.00 - 13.00   Training Suite MKB Alleen voor klanten 2 personen per bedrijf 13.00 - 17.00 Anton Geplande data Kennissessie: Aanmeldingen ochtend Aanmeldingen middag 1 oktober 2020 1 demo 5 5 november 2020 2 demo's 11 (nog 1 plek!) 3 december 2020 0 11 (nog 1 plek!) (Er kunnen max 12 deelnemers per dagdeel komen) Aanmelden Gebruik onderstaand formulier om aan te melden. Geef aan wanneer je komt, wie er komt en voor welk onderdeel je komt (ochtend of middag) en of je gebruik maakt van de lunch. Wij vragen je rekening te houden met de RIVM kaders inzake Corona bij deelname aan een kennissessie. (Het maximale aantal aanmeldingen is 12 personen per dagdeel) Mijn gegevens:   Ik/wij melden ons aan voor: ..1 oktober 20205 november 20203 december 2020 ..Ochtendprogramma met demo'sMiddagprogramma met trainingen ..Aanwezig bij de lunchNiet aanwezig bij de lunch   Ruimte voor opmerkingen: Locatie Groene Hotspot Houten is gevestigd op het Wellantpark, op het terrein van Wellantcollege Houten. Oud Wulfseweg 3, Houten. Parkeren bij de ingang en loop dan het pad af. De locatie is een bekende plek voor hoveniers maar ook bedrijven en klanten uit andere sectoren zijn welkom. Suite MKB bedrijfssoftware is geschikt voor meerdere branches en daarin valt ook veel van elkaar te leren.
Nieuws
Investeren in klanttevredenheid
26-08-2020

Investeren in klanttevredenheid

We hebben een nieuwe collega: Jesse Roozeboom. Hij komt het consultancy team bij Become-IT versterken om hoveniers en installatiebedrijven te ondersteunen bij het werken met de software. Samen met 3 collega's (Leo, Anton en Rian) gaat hij bestaande klanten helpen het pakket optimaal te gebruiken. Ook het traject van demo's, inrichting en uitleg hoort bij het werk van de consultant. Hierbij ligt onze focus op bestaande klanten en dus klanttevredenheid. Als dat goed is kunnen we verder met nieuwe klanten. Jesse vindt de combinatie van IT, business en persoonlijk contact geweldig. Samen met klanten tot het beste resultaat komen, door de juiste vragen te stellen de klantwens te achterhalen. Deze wensen en/of uitkomsten bespreken met developers om hierdoor de verbindende factor te zijn tussen business en IT De reden dat Jesse bij Become-IT is komen werken is omdat hij Become-IT wil laten groeien en zichzelf kan ontwikkelen. Hij heeft als doel dat Become-IT een landelijk bekende naam wordt, met behoud van de persoonlijke aanpak en contact.
Nieuws
Echtheidscontrole
01-04-2020

Echtheidscontrole

Vanaf vandaag is onze telefooncentrale uitgebreid met een echtheidscontrole. Bel je naar 0341-470068 dan hoor je een pincode die je vervolgens moet invullen om te worden doorverbonden. De zogeheten 'captcha' (de afkorting voor 'completely automated public test computers humans apart') is een reactietest die in het doorverbinden wordt gebruikt om te bepalen of er al dan niet sprake is van een menselijke beller. Captcha’s zijn in bijna alle sectoren te vinden waar menselijke gebruikers van robots onderscheiden moeten worden. Bijvoorbeeld op online reactieformulieren en aanmeld- of loginschermen.  Nu dus ook in de telefooncentrale van Become-IT deze echtheidscontrole. De pincode bestaat uit 4 cijfers en kan eenvoudig met het toetsenbord van de telefoon worden ingegeven. Bevestigen doe je door af te sluiten met een #. Je ontvangt een bevestiging of je echt bent en zo ja dan wordt je direct doorverbonden met één van onze medewerkers.   Update 2 april 2020 Dit was een 1 april grap, gelukkig kwamen alle klanten door de controle en kregen we ze met een glimlach aan de lijn.
Nieuws
Suite MKB genomineerd voor de Innovatie Award!
06-01-2020

Suite MKB genomineerd voor de Innovatie Award!

Op 14, 15 en 16 januari 2020 wordt de 21e editie van de Groene Sector Vakbeurs georganiseerd, Become-IT is aanwezig op de beurs. Op de Groene Sector Vakbeurs wordt een prijs uitgereikt voor de meest aansprekende innovatie: de Innovatie Award. Dit jaar worden er twee awards uitgereikt, één in de categorie Tuin & Park en één in de categorie Groene inrichting. Suite MKB is genomineerd voor de innovatie Awards. De groene bedrijfssoftware van Become-IT is een grote innovatie voor groene sector, en is daarom genomineerd voor de Innovatie Award.   Van de 700 bedrijven behoort Become-IT tot de 30 genomineerde bedrijven voor de Innovatie Award! Innovatie Award Er zijn veel innovaties aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs, alleen de beste innovaties zijn genomineerd voor de Innovatie Award. Zo zijn elektrische werkvoertuigen, recyclingprogramma’s en groene bedrijfssoftwarepakketten genomineerd. Een bedrijf wordt niet zomaar genomineerd voor de Innovatie Award, een bedrijf moet een echte innovatie hebben waarmee mensen vooruit gaan. Dit laatst benoemde heeft Become-IT, met de groene bedrijfssoftware besparen hoveniers veel tijd en kosten. De genomineerden zijn op de Groene Sector Vakbeurs duidelijk te herkennen. Door een speciaal schild bij de stand en speciale vermelding op de plattegrond zijn de genomineerden gemakkelijk te vinden. De genomineerden voor de Innovatie Award worden beoordeeld door een deskundige jury. De winnaar van één van de twee Innovatie Awards wordt bekend gemaakt op de eerste beursdag 14 januari. Vorig jaar werd er ook een Innovatie Award uitgereikt, deze prijs won Jean Heybroek met de elektrisch aangedreven LM-Trac 286 werktuigdrager met brandstofcel. Become-IT aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs Op 14, 15 en 16 januari hoopt Become-IT aanwezig te zijn op de Groene Sector Vakbeurs. Leo Kodde en Anton Verlek zullen alle dagen aanwezig zijn op de beurs, om u met open armen te ontvangen. Become-IT presenteert op de beurs de nieuwste versie van Suite MKB (versie 10). De groene bedrijfssoftware voor midden- en kleinbedrijven helpt hoveniers en groenvoorzieners bij een efficiëntere en flexibelere bedrijfsvoering. Door Suite MKB besparen hoveniers en groenvoorzieners veel tijd en kosten. Kom gerust langs de stand van Become-IT om een demo te krijgen van Suite MKB, we ontvangen u met open armen! U kunt Become-IT op de beurs vinden bij Stand 227 in hal 2
Nieuws
Groene Sector Vakbeurs 2020
16-12-2019

Groene Sector Vakbeurs 2020

Op 14, 15 en 16 januari 2020 wordt de 21e editie van de Groene Sector Vakbeurs georganiseerd in de Evenementenhal te Hardenberg. Met meer dan 18.000 bezoekers en bijna 300 exposanten is de Groene Sector Vakbeurs een groot en waardevol evenement.
Nieuws
Duurzaam ondernemen
01-07-2019

Duurzaam ondernemen

Energiezuinig en milieuvriendelijk dat zijn twee belangrijke redenen waarom Become-IT zonnepanelen heeft laten installeren. Op het platte dak van 130 m2 was ruimte voor 40 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een duurzame energiebron. Na de productie is er geen fossiele brandstof meer nodig om de zonnepanelen te laten werken. De elektriciteit die wordt opgewekt met zonnepanelen is groene energie. Op kantoor gebruiken we die groene energie voor computers, servers, verlichting en andere facilitaire voorzieningen. Met deze zonnepanelen zijn wij zelfvoorzienend, een mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).