Broekhuis

Portfolio-Broekhuis-showroom.jpg
Broekhuis showroom
Portfolio-Broekhuis-pand.jpg
Broekhuis hoofdkantoor in Harderwijk
  • Online Bestelplatform
  • Programmeur inhuren
Garages

Detachering

Op het hoofdkantoor van Broekhuis in Harderwijk beheert men de volledige automatisering van alle Broekhuis-garages. Voor de ontwikkeling van het Online Bestelplatform is de hulp van Become-IT gevraagd.

Het Online Bestelplatform wordt gebruikt door alle autogarages van Broekhuis. Dit platform maakt de lijnen tussen de bedrijven met het hoofdkantoor kort en maakt het mogelijk om snel te werken en service te verlenen.

Inmiddels is het platform live en wordt doorontwikkeld.

Opdrachtgever

Broekhuis
Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden, Noord en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit. Broekhuis vertegenwoordigt de merken BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, Skoda en Volvo.
Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.
Complimenten voor het nieuwe bestelplatform, echt een mooi stuk programmeerwerk!
Strategisch Aftersales Manager

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u na het bekijken van deze portfolio of andere informatie op onze website interesse in een gesprek? Neem dan contact op voor een kennismaking en bespreking van uw wensen. Wij helpen u graag!

Portfolio: Broekhuis